Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Regionala träffar kompetensförsörjning och arbetsmiljö

Industriarbetsgivarna anordnar under våren 2018 fyra frukostseminarier på fyra olika orter. Syftet är att informera om viktiga och aktuella frågor inom våra expertområden kompetensförsörjning och arbetsmiljö. Vi vänder oss till dig som arbetar i något av våra medlemsföretag, antingen med ansvar för HR-frågor eller i produktionen. På plats finns våra experter som informerar om aktuella frågor inom respektive område.

Vi på Industriarbetsgivarna är mycket angelägna om att träffa er som arbetar i våra medlemsföretag för att diskutera aktuella frågor och få era synpunkter på vad som är utmaningar i er vardag, allt för att vår service till er ska bli så bra och effektiv som möjligt.

Till respektive seminarium kommer representanter från de lokala Teknikcollegenätverken att inbjudas, detta för att ge er möjlighet att få kontakt med företrädare för utbildningar i ert närområde.

Frukostseminarierna kommer att hållas på hotell i respektive ort och de startar kl. 08.00 och avslutas kl. 10.00. Självfallet finns tillfälle till frågor och diskussion även efteråt för er som har behov av det.

Vi ser mycket fram emot att träffa er, anmälan görs nedan.

Välkomna!