Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Se filmerna från Almedalen - Industrin tar matchen

10 juli 2018

Samtidigt som Visby fylldes av samhällsintresserade människor fortsatte den svenska industrin att rulla på för fullt i hela Sverige. Under årets Almedalsvecka fokuserade vi på avgörande frågor för svensk industri som i global konkurrens vinner affärer, skapar arbetstillfällen och bidrar till vår gemensamma välfärd.

Under årets Almedalsvecka hade vi industrins förutsättningar och möjligheter i fokus. Hur får vi en livskraftig industri som kan konkurrera med resten av världen och fortsätta bidra till svensk välfärd? Det blev en fullmatad vecka för alla med intresse av samhällsfrågor, välfärd och Sveriges fortsatta konkurrenskraft. 

Ett nytt inslag för i år var vår hållbarhetsauktion. Med inspiration från industrins hållbarhetsarbete ville vi göra Almedalen mera cirkulärt. Vi auktionerade ut allt från tryckimpregnerat virke och möbler till gröna växter och kaffe. Sammantaget blev det över 35 000 kronor som oavkortat gick till Mattecentrum. 

Klicka här för att läsa mer och se filmerna/bilderna.