Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Det här ingår i medlemskapet

Ett medlemskap innebär att företaget får experthjälp inom ett flertal områden. Vi är en arbetsgivarorganisation med uppdraget att stödja medlemsföretagen i rollen som arbetsgivare.

 • Förhandlingsarbete avseende löner och allmänna villkor i syfte att träffa kollektivavtal. 
   
 • Rådgivning via telefon och e-post för snabb och professionell hjälp. 
   
 • Arbetsrättsligt biträde vid domstolstvister.
   
 • Fri rådgivning inom områden som arbetsrätt, kollektivavtalstillämpning, arbetstid, kompetensutveckling, lönebildning, arbetsmiljö, medarbetaravtal, jämställdhet och diskriminering.
     
 • Medlemssidor på webbplatsen med allt från mallar för anställningsavtal till aktuella nyheter inom arbetsrätt och andra arbetsgivarrelaterade områden. 
   
 • Vi anordnar flertalet kurser och seminarier inom bland annat lag och avtal, lönebildning, löneadministration samt arbetsrätt. Kursavgift tillkommer.

Företagsanpassade uppdrag

 • I mån av resurser åtar vi oss uppdrag som konsulter när företaget behöver hjälp med att införa ett nytt lönesystem, en ny arbetsmiljöpolicy eller ska genomföra en lönekartläggning.
   
 • Vi kan också planera och genomföra företagsanpassade kurser.

Medlemskap i Svenskt Näringsliv

Industriarbetsgivarna är en medlemsorganisation i Svenskt Näringsliv. Genom medlemskap i Industriarbetsgivarna blir ditt företag också medlem i Svenskt Näringsliv.

 • Bland annat ingår, genom den konfliktfond som Svenskt Näringsliv byggt upp, ett skydd mot konfliktskador.
   
 • Som medlem får du även tillgång till kvalificerade experter inom många viktiga områden.

Svenskt Näringslivs förhandlare arbetar med att stärka företagets konkurrenskraft, säkra arbetsfred och lösa uppkomna tvister.

Finfa är en del av Svenskt Näringsliv. Finfa erbjuder företag, som tecknat eller avser att teckna kollektivavtalad försäkring och pension, stöd genom rådgivning, information och utbildning.

För att vi ska kunna kontakta dig och berätta mer om medlemskapet behöver vi behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: Integritetspolicy

Vill du bli medlem skicka in en ansökan eller kontakta vår medlemsservice för mer information.

Sofia Stensson Administration, ansvarig medlemsservice
Arbete: 08-762 67 18
Email: sofia.stensson@industriarbetsgivarna.se

_HFA3825.jpg