Industriarbetsgivarnas kursutbud

Oavsett vad du arbetar som på våra medlemsföretag - exempelvis personalchef, löneadministratör, vd, produktionschef eller HR-ansvarig - kan du hitta kurser som passar dig i vårt utbud.

Vi ger svaren på dina arbetsgivarfrågor

Våra kurser och seminarium är framtagna för att stötta ditt företag och för att du ska hålla dig uppdaterad om förändringar i regelverk och lagar inom arbetsgivarområdet.

Anmälan

Platserna fördelas i den turordning som anmälningarna kommer oss tillhanda och sista anmälningsdag är, om inte annat anges, alltid tre arbetsveckor innan kursstart. Priserna som anges per deltagare samt exklusive moms. I de fall där kost och logi tillkommer anges detta särskilt. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Företagsanpassade utbildningar

Visste du att ni kan beställa företagsförlagda kurser till ert företag. Då har vi möjlighet att fokusera på era specifika frågor. Merparten av de kurser vi anordnar kan vi erbjuda som företagsförlagda kurser. Exempel på vanliga kurser som beställs är Chefen som arbetsgivarföreträdare, Organisatorisk och social arbetsmiljö samt avtalskurser inom ert område. Kontakta oss för offert!

Cathrin Lindell Ansvarig kurs- och mötesverksamhet, medlemsservice
Mobil: 076-819 67 27
Arbete: 08-762 67 27
Email: cathrin.lindell@industriarbetsgivarna.se

_HFA1016_web.jpg