Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Industriarbetsgivarnas kursutbud

Oavsett vad du arbetar som på våra medlemsföretag - exempelvis personalchef, löneadministratör, vd, produktionschef eller HR-ansvarig - kan du hitta kurser som passar dig i vårt utbud.

Vi ger svaren på dina arbetsgivarfrågor

Våra kurser och seminarium är framtagna för att stötta ditt företag och för att du ska hålla dig uppdaterad om förändringar i regelverk och lagar inom arbetsgivarområdet.

Anmälan

Platserna fördelas i den turordning som anmälningarna kommer oss tillhanda och sista anmälningsdag är, om inte annat anges, alltid tre arbetsveckor innan kursstart. Priserna som anges per deltagare samt exklusive moms och avser kostnaden inklusive kursmaterial, förmiddags- och eftermiddagskaffe samt lunch för heldagskurs. I de fall där kost och logi tillkommer anges detta särskilt. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Företagsanpassade utbildningar

Visste du att ni kan beställa företagsförlagda kurser till ert företag. Då har vi möjlighet att fokusera på era specifika frågor. Merparten av de kurser vi anordnar kan vi erbjuda som företagsförlagda kurser. Exempel på vanliga kurser som beställs är Chefen som arbetsgivarföreträdare, Organisatorisk och social arbetsmiljö samt avtalskurser inom ert område. Kontakta oss för offert!

Blockutbildning

Priser för blockutbildningar:
(samtliga priser är inklusive kursmaterial, lunch och kaffe)

Dag 1, Chefen och arbetsmiljön
Pris: 2 900 kr/deltagare

Dag 2, Grundläggande arbetsrätt
Pris: 2 900 kr/deltagare

Dag 3, Avtal
välj det kollektivavtal som gäller för ditt företag.

Pris: 2 900 kr/deltagare

Vid val av flera kursdagar ges
rabatterade priser enligt följande:

För en dag: 2 900 kr/deltagare
För två dagar: 5 000 kr/deltagare
För alla tre dagar: 7 000 kr/deltagare

Observera att du själv bokar logi för för de antal nätter du behöver.

Cathrin Lindell Ansvarig kurs- och mötesverksamhet, medlemsservice
Mobil: 076-819 67 27
Arbete: 08-762 67 27
Email: cathrin.lindell@industriarbetsgivarna.se

_HFA1016_web.jpg