Frågor och svar om inloggning

På webbplatsen kan du ta del av nyheter, kollektivavtal, arbetsgivarfrågor, kalender, kursutbud, blanketter och mycket annat.

Varför måste jag logga in?

För att kunna ge dig den information som berör just dig så måste vi få veta vem du är. Det har ingenting med sekretess att göra utan enbart försöka gör det lättare för dig att hitta rätt lätt.

Hur får jag mina inloggningsuppgifter?

Du ansöker själv om ditt användarnamn och lösenord. I inloggningsrutan på startsidan finns länken - Ny användare Registrera. Klicka på länken och fyll i uppgifterna. Du behöver ha organisationsnummer och medlemsnummer tillgängligt. Användarnamnet är din e-postadress. Lösenordet hittar du däremot på själv, använd bara vanliga bokstäver utom å, ä och ö eller mellanslag. Din e-post adress kan inte innehålla siffror. När du fyllt i uppgifterna får du en bekräftelse på dina inloggningsuppgifter (användarnamn och lösenord),  till den e-postadress du har uppgett. Det tar endast ett par minuter från det att din inloggning skapades tills dess att du får bekräftelsen.

Hur hittar jag företagets medlemsnummer?

Som ny medlem får du ditt medlemsnummer med dina inträdeshandlingar. Annars hittar du medlemsnumret på våra fakturor. Du kan även kontakta Industriarbetsgivarna på telefon 08-762 67 55 eller e-posta till info@industriarbetsgivarna.se.

Jag kan inte registera mig som ny användare, mitt medlemsnummer börjar med 0 (nolla)

Om företagets medlemsnummer börjar med en eller flera nollor måste alla inledande nollor tas bort för att du ska kunna registrera dig som ny användare.

Varför fungerar inte mitt lösenord?

Det är viktigt att skilja på versaler och gemener. Ett vanligt misstag är också att man inte skiljer på siffran ett, 1, och gemen av bokstaven L, l. För att vara helt säker på att skriva rätt kan du kopiera lösenordet från vår e-post och klistra in det där man ska ange lösenord.

Kan jag ändra lösenord?

Nej, du kan inte själv ändra ditt lösenord.

Varför visas arbetställen när jag skapar en ny inloggning?

Om du arbetar på ett företag där det finns flera arbetsställen visas de per automatik i en lista när du skapar en inloggning. Om det är möjligt för dig att välja rätt arbetsställe - gör det. Om du är osäker på vilket arbetställe du ska välja, markera ett så att du kommer vidare i skapandet av inloggningen. Detta förfarande är nämligen tvingande. Du kan vid ett senare tillfälle kontakta oss, så ser vi till att du får rätt arbetsställe.

Varför kan jag inte logga in?

  1. När företagets organisationsnummer ändras, till exempel vid fusioner, måste du skapa en ny inloggning. Detta är för att det ska vara säkert att du får ta del att rätt information på www.industriarbetsgivarna.se.
     
  2. Om du glömt ditt lösenord klickar du på länken "Glömt lösenord" på webbplatsen. Du får då ett nytt lösenord skickat till den angivna e-posten. Tänk på att du måste ange samma e-postadress som du angav när du skapade kontot. Det nya lösenordet är slumpgenererat. Du kan tyvärr inte ändra lösenordet.

Blir min inloggning bekräftad?

När du skapat ditt konto får du inom några minuter e-post från info@industriarbetsgivarna.se med ditt användarnamn och lösenord. Spara gärna detta!