Har ert företag anställt, eller funderar ni på att anställa, inom yrkesintroduktionsavtalen?

29 oktober 2014

NYHET Vi vill i sådant fall gärna komma i kontakt med er för att ta del av era erfarenheter av och tankar kring anställningsformen. Industriarbetsgivarna och IF Metall planerar för ett fortsatt gemensamt projekt kring arbetsplatsförlagt lärande i samband med yrkesintroduktionsanställningar, i vilket era önskemål och åsikter är av största betydelse!

Kontakta Ylva Häggblad, projektledare för Industriarbetsgivarnas och IF Metalls gemensamma informationssatsning kring avtalen om yrkesintroduktion, om ni vill dela med er av era erfarenheter och åsikter kring anställningsformen.
 
Delegationen för arbetsplatslärande vid yrkesintroduktionsanställningar (YA-delegationen) bjuder också in till mötesplatser för företag som har eller funderar på att anställa inom yrkesintroduktionsavtalen. YA-delegationens uppdrag är att hjälpa till med att förbättra förutsättningarna för ett framgångsrikt lärande på arbetsplatserna. Höstens mötesplatser är tänkta för både arbetsgivare, handledare och YI-anställda ungdomar i alla branscher där YI-avtal finns. Datum, program och anmälan till dessa mötesplatser hittar du här