Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Lär dig mer om arbetsgivarfrågor på våra kurser

9 januari 2019

Industriarbetsgivarnas kurser och seminarier är framtagna för att stötta ditt företag och för att du ska hålla dig uppdaterad om förändringar i regelverk och lagar inom arbetsgivarområdet. Här finns ett axplock av vårt kursutbud våren 2019.

Semesterårsavslut för löneadministratörer, 5 mars i Stockholm, via Skype 22 mars.
Kursen ger dig nödvändiga kunskaper i de juridiska och praktiska delarna för att självständigt kunna utföra ett semesterårsavslut. Kursen riktar sig till Industriarbetsgivarnas medlemsföretag, oavsett avtalsområde.

Innehåll:
Semesterlagen
Hur gör man ett semesterårsavslut?
Genomgång av industriarbetsgivarnas kollektivavtalsregleringar i frågan. 

Läs mer här
------------------------------------
Blockutbildning, 18–21 mars i Karlstad
I mars genomför vi en blockutbildning i Karlstad med utbildningar inom arbetsrätt, arbetsmiljö samt avtalskurser Massa & papper, Röda avtalet och sågverk.

Läs mer här
------------------------------------
Avtalskurs riksavtalet - byggnadsämnesindustrin, 25 mars i Malmö
Kursen innehåller en genomgång av avtalet och ger dig stöd i din roll som arbetsgivarföreträdare samt nödvändiga kunskaper om det kollektivavtal om löner och anställningsvillkor som gäller i förhållandet mellan företaget och den anställde, samt hur detta kollektivavtal samspelar med den arbetsrättsliga lagstiftningen.

Läs mer här
------------------------------------
Arbetsrätt och avtal för SVEMEK, 9 april Malmö 
Kursen ger dig grundläggande kunskaper om SVEMEK-avtalets bestämmelser och utvalda centrala arbetsrättsliga lagar som berör arbetsledning, arbetstider, ersättningsregler, hur beslut om anställning hanteras eller hur fackliga förhandlingar går till.

Läs mer här

Cathrin Lindell Ansvarig kurs- och mötesverksamhet, medlemsservice
Mobil: 076-819 67 27
Arbete: 08-762 67 27
Email: cathrin.lindell@industriarbetsgivarna.se

_HFA1016_web.jpg