Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Dags att lämna in medlemsuppgift för 2018

23 januari 2019

Industriarbetsgivarnas medlemsföretag är också medlemmar i Svenskt Näringsliv. Vårt arbete med arbetsgivarfrågor finansieras av de avgifter medlemsföretagen betalar varje år. Medlemsavgiften baseras på den information som företagen årligen rapporterar in till oss. Sista inrapporteringsdagen är 15 mars 2019.

Information har skickats till den som angivits att rapportera företagets uppgifter, bland annat löner och antalet anställda på www.medlemsuppgift.se. De rapporterade uppgifterna används sedan som underlag till den årliga medlemsavgiften.

Det är viktigt att ni lämnar in uppgifterna i rätt tid så att företaget debiteras rätt avgift. De företag som inte lämnar in sin medlemsuppgift får, liksom tidigare, föregående års avgiftsunderlag uppräknat med 20 procent.

Support och svar på frågor
Saknar ni inloggningsuppgifter, behöver ni hjälp eller har frågor kring rapporteringen, ring 08-50 55 59 50 eller maila till support.medlemsuppgift@svensktnaringsliv.se