Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Ny förhandlare till Industriarbetsgivarna

9 september 2019

NYHET. Industriarbetsgivarna har anställt Camilla Garfvé som rådgivare och förhandlare. Garfvé kommer närmast från en tjänst som specialistföredragande jurist på Förvaltningsrätten i Stockholm.

I rollen som rådgivare och förhandlare kommer Camilla Garfvé att arbeta med service till våra medlemsföretag genom rådgivning och hantering av arbetsrättsliga ärenden samt att hålla kurser och utbildningar i arbetsrättsrelaterade ämnen. Vidare kommer hon att arbeta med förhandlingsverksamhet i form av tviste- och medbestämmandeförhandlingar inklusive tolkning, tillämpning och utveckling av aktuella kollektivavtal, samt att vara delaktig i kollektivavtalsförhandlingar. 

Camilla Garfvé är utbildad jurist från Uppsala universitet och har tidigare bland annat varit specialistföredragande jurist på Förvaltningsrätten i Stockholm. Hon har också tidigare arbetat som notarie på Förvaltningsrätten i Göteborg, notarie på Kronofogden samt verkat som föredragande vid Förvaltningsrätten i Falun.

Marina Lähteenmaa Kommunikationschef
Mobil: 072-247 50 33
Arbete: 08-762 67 57
Email: marina.lahteenmaa@industriarbetsgivarna.se

_HFA3769_web.jpg