Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Vi söker rådgivare/expert inom arbetsmiljö till Industriarbetsgivarna

19 december 2019

JOBB. En verksamhet med en god säkerhetskultur är en viktig framgångsfaktor för våra medlemsföretag. Som rådgivare och expert inom arbetsmiljö hos Industriarbetsgivarna stöttar du företagen i arbetet att uppnå en nollvision för olyckor och ohälsa inom basindustrin.

Diskussion på industriarbetsgivarna

Arbetet bedrivs i nära samarbete med medlemsföretagen och i arbetsgrupper och nätverk inom Svenskt Näringsliv, med fackliga parter, myndigheter och forskare.  

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning med inriktning mot arbetsmiljö, teknik eller kemi och/eller har erfarenhet från arbetsmiljöområdet, t ex genom praktiskt arbetsmiljöarbete inom industrin, från myndighet eller annan organisation.   

För att lyckas i rollen behöver du ha ett helhetsperspektiv över arbetsmiljöområdet och ha förståelse för att arbetsmiljö är del av Industriarbetsgivarnas och våra medlemsföretags hållbarhetsarbete. Du tar egna initiativ och har en stark egen drivkraft. Du har lätt att bygga kontakter och har ett ödmjukt men ändå tydligt sätt att kommunicera och lösa frågor där olika intressen påverkar. Det är också viktigt att du är en god pedagog då arbetet även innebär presentationer och utbildningsaktiviteter. 

Arbetsmiljöfrågorna är centrala och ett av Industriarbetsgivarnas kärnområden. Vårt synsätt är att en bra arbetsmiljö leder till en bättre ekonomi och större konkurrenskraft hos våra medlemsföretag. Om du delar den synen tror vi att du kan passa i rollen som arbetsmiljöexpert hos oss.  

Anställningen är på heltid med placering på vårt kontor centralt i Stockholm. Inrikes- och utrikesresor förekommer. 

För mer information kontakta vår förhandlingschef, Per Widolf tel 08-762 67 24 eller vår rådgivare och expert inom arbetsmiljöfrågor, Åsa Dahlfors tel 08-762 67 20. 

Välkommen med din ansökan som du skickar till jobb@industriarbetsgivarna.se. Vi tar emot ansökningar och intervjuar löpande. 


Industriarbetsgivarna är arbetsgivarorganisationen för stål-, metall-, gruv-, massa-, pappers-, sågverks-, byggnadsämnes- och buteljglasindustri samt svetsmekanisk industri. Industriarbetsgivarna företräder nära 1 000 medlemsföretag med cirka 90 000 anställda. Svensk basindustri är en stark motor för svensk ekonomi och står för en nettoexport på 135 miljarder kronor och cirka 260 miljarder kronor i sammanlagt exportvärde.

Per Widolf Förhandlingschef
Mobil: 070-552 67 24
Arbete: 08-762 67 24
Email: per.widolf@industriarbetsgivarna.se

_HFA1308_web.jpg

Åsa Dahlfors Expert, rådgivare arbetsmiljö
Mobil: 070-585 53 63
Arbete: 08-762 67 20
Email: asa.dahlfors@industriarbetsgivarna.se

_HFA0868_web.jpg